Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Anniversary

Happy Anniversary

30/03/2018 | Flixfilm

Se Happy Anniversary på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Jared Stern
Skuespillere: Noël Wells, Ben Schwartz, Rahul Kohli, Joe Pantoliano
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Et mærkværdigt par bruger deres treårsdag som kærester på at se tilbage på deres forhold og overveje, om de skal gå fra hinanden.

Happy Anniversary havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Happy Anniversary på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happy Anniversary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Anniversary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy Anniversary, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy Anniversary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar