Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Death Day 2U

Happy Death Day 2U

01/10/2020 | Flixfilm

Se Happy Death Day 2U på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Christopher Landon
Skuespillere: Jessica Rothe, Israel Broussard, Phi Vu, Suraj Sharma
Spilletid: 100 min
Land: USA, Japan
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter at have overlevet sin dødsdag utallige gang bliver en kvinde endnu en gang fanget i en tidssløjfe, men nu er hendes venner i fare.

Happy Death Day 2U havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Happy Death Day 2U på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happy Death Day 2U ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Death Day 2U stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy Death Day 2U, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy Death Day 2U er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar