Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Death Day

Happy Death Day

05/06/2019 | Flixfilm

Se Happy Death Day på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Christopher Landon
Skuespillere: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En universitetsstuderende bliver fanget i en tidssløjfe og må gennemleve den dag, hun bliver myrdet, igen og igen.


Se Happy Death Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHappy Death Day havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy Death Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happy Death Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy Death Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Death Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar