Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Death Day

Happy Death Day

05/06/2019 | Flixfilm

Happy Death Day på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Horror, Mystery
Instruktion: Christopher Landon
Skuespillere: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En universitetsstuderende bliver fanget i en tidssløjfe og må gennemleve den dag, hun bliver myrdet, igen og igen.

Happy Death Day havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happy Death Day på YouTube.Se Happy Death Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happy Death Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Death Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy Death Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy Death Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar