Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy End

Happy End

03/09/2017 | Flixfilm

Se Happy End på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Petra Clever
Skuespillere: Sinha Melina Gierke, Verena Wüstkamp, Madlen Kaniuth, Sascha Tschorn
Spilletid: 86 min
Land: Germany, Netherlands
Sprog: German
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: To kvinder drager på et vildt eventyr for at aflevere deres vens aske til det endelige hvilested – mod familiens ønsker.


Se Happy End på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHappy End havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy End ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happy End herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy End er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy End stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar