Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy End

Happy End

04/03/2015 | Flixfilm

Happy End på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama
Instruktion: Michael Haneke
Skuespillere: Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz
Spilletid: 1 min
Land: France, Austria, Germany
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Denne tredje film i Björn Runges trilogi væver historierne om de fem personer, der forsøger at frigøre sig fra tilintetgørelse, sammen.

Happy End havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happy End på YouTube.Se Happy End på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Happy End ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy End stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy End, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy End er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar