Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Happy Ending

Happy Ending

01/09/2023 | Flixfilm

Happy Ending på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Joosje Duk
Skuespillere: Denise Aznam, Claire Bender, Kanea Blokland
Spilletid: 92 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Et år inde i deres ellers lykkelige forhold vender Lunas forslag om at inkludere en tredje person i deres sexliv op og ned på hendes bånd til Mink.Se Happy Ending på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Happy Ending havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happy Ending på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Happy Ending ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Ending stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy Ending, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy Ending er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar