Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Feet Two

Happy Feet Two

11/06/2018 | Flixfilm

Se Happy Feet Two på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Musical
Instruktør: George Miller, Gary Eck(co-director), David Peers(co-director)
Skuespillere: Carlos Alazraqui, Lombardo Boyar, Jeffrey Garcia, Johnny A. Sanchez
Spilletid: 100 min
Land: Australia, USA, Antarctica, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Mumle, den steppende pingvin, er tilbage i denne efterfølger til den animerede musical. Denne gang kæmper Mumles søn, Erik, med at finde rytmen.

Happy Feet Two havde premiere på Netflix Danmark den 11. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Happy Feet Two på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happy Feet Two ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Feet Two stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy Feet Two, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy Feet Two er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar