Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Feet

Happy Feet

01/07/2020 | Flixfilm

Se Happy Feet på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Music, Musical, Romance
Instruktør: George Miller, Warren Coleman(co-director), Judy Morris(co-director)
Skuespillere: Carlos Alazraqui, Lombardo Boyar, Jeffrey Garcia, Johnny A. Sanchez
Spilletid: 108 min
Land: USA, Australia, New Zealand, Antarctica
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I modsætning til vennerne synger den unge pingvin Mumle ikke godt nok til at tiltrække en mage, men han har et usædvanligt talent: Han er helt fantastisk til at steppe!

Happy Feet havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Happy Feet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happy Feet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Feet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy Feet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy Feet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar