Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Gilmore

Happy Gilmore

01/01/2021 | Flixfilm

Happy Gilmore på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Comedy, Sport
Instruktion: Dennis Dugan
Skuespillere: Adam Sandler, Christopher McDonald, Julie Bowen
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En falleret hockeyspiller skifter karriere, bliver et golfvidunder og sætter alt ind på at vinde en PGA-konkurrence for at redde sin bedstemors hus med præmiepengene.

Happy Gilmore (Golfbanens Skræk) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happy Gilmore på YouTube.Se Happy Gilmore på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happy Gilmore (Golfbanens Skræk) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Gilmore stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy Gilmore, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy Gilmore (Golfbanens Skræk) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar