Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Gilmore

Happy Gilmore

04/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Happy Gilmore på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Dennis Dugan
Skuespillere: Adam Sandler, Christopher McDonald, Julie Bowen, Frances Bay
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En falleret hockeyspiller skifter karriere, bliver et golfvidunder og sætter alt ind på at vinde en PGA-konkurrence for at redde sin bedstemors hus med præmiepengene.


Se Happy Gilmore på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Happy Gilmore (Golfbanens Skræk) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy Gilmore (Golfbanens Skræk) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happy Gilmore herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy Gilmore (Golfbanens Skræk) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Gilmore stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar