Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Gilmore

Happy Gilmore

14/02/2020 | Flixfilm

Se Happy Gilmore på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Dennis Dugan
Skuespillere: Adam Sandler, Christopher McDonald, Julie Bowen, Frances Bay
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En falleret hockeyspiller skifter karriere, bliver et golfvidunder og sætter alt ind på at vinde en PGA-konkurrence for at redde sin bedstemors hus med præmiepengene.


Se Happy Gilmore på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHappy Gilmore (Golfbanens Skræk) havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy Gilmore (Golfbanens Skræk) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happy Gilmore herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy Gilmore (Golfbanens Skræk) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Gilmore stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar