Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy-Go-Lucky

Happy-Go-Lucky

17/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Happy-Go-Lucky på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Mike Leigh
Skuespillere: Sally Hawkins, Elliot Cowan, Alexis Zegerman, Andrea Riseborough
Spilletid: 118 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Poppy er en fri sjæl med et stort hjerte. Hun rører folk med sit overskud og humør, men da hun begynder at tage køretimer, står hun over for en udfordring.


Se Happy-Go-Lucky på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Happy-Go-Lucky havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy-Go-Lucky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happy-Go-Lucky herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy-Go-Lucky er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy-Go-Lucky stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar