Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy-Go-Lucky

Happy-Go-Lucky

17/03/2018 | Flixfilm

Se Happy-Go-Lucky på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Mike Leigh
Skuespillere: Sally Hawkins, Elliot Cowan, Alexis Zegerman, Andrea Riseborough
Spilletid: 118 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Poppy er en fri sjæl med et stort hjerte. Hun rører folk med sit overskud og humør, men da hun begynder at tage køretimer, står hun over for en udfordring.

Happy-Go-Lucky havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Happy-Go-Lucky på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happy-Go-Lucky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy-Go-Lucky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy-Go-Lucky, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy-Go-Lucky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar