Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Hour in Paradise

Happy Hour in Paradise

15/12/2018 | Flixfilm

Se Happy Hour in Paradise på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Kjell Sundvall
Skuespillere: Björn Bengtsson, Agnes Kittelsen, Eva Röse, Kjell Bergqvist
Spilletid: 86 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English, Thai
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En præst tager til Phuket for at hjælpe med at forberede sin vens nye kirke, men hun finder ud af, at han har brugt alle pengene på jordiske glæder.

Happy Hour in Paradise (Præsten i paradis) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Happy Hour in Paradise på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happy Hour in Paradise (Præsten i paradis) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Hour in Paradise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy Hour in Paradise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy Hour in Paradise (Præsten i paradis) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar