Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Hour in Paradise

Happy Hour in Paradise

15/12/2018 | Flixfilm

Happy Hour in Paradise på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: Kjell Sundvall
Skuespillere: Björn Bengtsson, Anders Lönnbro, Eva Röse
Spilletid: 86 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English, Thai
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En præst tager til Phuket for at hjælpe med at forberede sin vens nye kirke, men hun finder ud af, at han har brugt alle pengene på jordiske glæder.

Happy Hour in Paradise (Præsten i paradis) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happy Hour in Paradise på YouTube.Se Happy Hour in Paradise på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Happy Hour in Paradise (Præsten i paradis) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Hour in Paradise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy Hour in Paradise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy Hour in Paradise (Præsten i paradis) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar