Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Jail

Happy Jail

14/08/2019 | Flixfilm

Happy Jail på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Det filippinske fængsel, der blev kendt for en viral Michael Jackson-dansevideo, kommer under en tidligere fanges ledelse, hvilket skaber kontroverser og kritik.

Happy Jail (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happy Jail på YouTube.Se Happy Jail på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happy Jail (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Jail (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy Jail, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy Jail er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar