Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Jail

Happy Jail

14/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Happy Jail på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Det filippinske fængsel, der blev kendt for en viral Michael Jackson-dansevideo, kommer under en tidligere fanges ledelse, hvilket skaber kontroverser og kritik.


Se Happy Jail på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Happy Jail (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy Jail (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happy Jail herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy Jail er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Jail (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar