Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Jail

Happy Jail

14/08/2019 | Flixfilm

Se Happy Jail på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Det filippinske fængsel, der blev kendt for en viral Michael Jackson-dansevideo, kommer under en tidligere fanges ledelse, hvilket skaber kontroverser og kritik.Se Happy Jail på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Happy Jail (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy Jail (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Happy Jail:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy Jail er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Jail (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar