Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy New Year

Happy New Year

11/09/2022 | Flixfilm

Happy New Year på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Farah Khan
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, Abhishek Bachchan
Spilletid: 3 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.9

Handling: En hævntørstig diamanttyv samler en broget flok, der skal trænge ind på et hotel i Dubai, som er vært for en dansekonkurrence. Men først skal de lære at danse.

Happy New Year havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happy New Year på YouTube.Se Happy New Year på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Happy New Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy New Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy New Year, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy New Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar