Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy New Year

Happy New Year

01/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Happy New Year på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Comedy, Music
Instruktør: Farah Khan
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, Anupam Kher, Anurag Kashyap
Spilletid: 180 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: En hævntørstig diamanttyv samler en broget flok, der skal trænge ind på et hotel i Dubai, som er vært for en dansekonkurrence. Men først skal de lære at danse.


Se Happy New Year på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Happy New Year havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy New Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happy New Year herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy New Year er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy New Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar