Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy New Year

Happy New Year

01/03/2017 | Flixfilm

Se Happy New Year på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Comedy, Music
Instruktør: Farah Khan
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, Anupam Kher, Anurag Kashyap
Spilletid: 180 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: En hævntørstig diamanttyv samler en broget flok, der skal trænge ind på et hotel i Dubai, som er vært for en dansekonkurrence. Men først skal de lære at danse.


Se Happy New Year på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHappy New Year havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy New Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happy New Year herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy New Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy New Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar