Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Old Year

Happy Old Year

26/03/2020 | Flixfilm

Se Happy Old Year på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: Nawapol Thamrongrattanarit
Skuespillere: Chutimon Chuengcharoensukying, Sunny Suwanmethanont, Sarika Sathsilpsupa, Apasiri Nitibhon
Spilletid: N/A
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En kvinde rydder op i sit hjem i forbindelse med en omfattende husrenovering, og da hun finder sin tidligere kærestes ejendele, mindes hun fortiden.


Se Happy Old Year på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHappy Old Year havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy Old Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happy Old Year herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy Old Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Old Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar