Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Old Year

Happy Old Year

26/03/2020 | Flixfilm

Happy Old Year på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Nawapol Thamrongrattanarit
Skuespillere: Chutimon Chuengcharoensukying, Sunny Suwanmethanont, Sarika Sartsilpsupa
Spilletid: 113 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En kvinde rydder op i sit hjem i forbindelse med en omfattende husrenovering, og da hun finder sin tidligere kærestes ejendele, mindes hun fortiden.

Happy Old Year havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happy Old Year på YouTube.Se Happy Old Year på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happy Old Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Old Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy Old Year, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy Old Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar