Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy People: A Year in the Taiga

Happy People: A Year in the Taiga

01/11/2016 | Flixfilm

Se Happy People: A Year in the Taiga på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Werner Herzog, Dmitry Vasyukov
Skuespillere: Werner Herzog, Nikolay Nikiforovitch Siniaev, Gennady Soloviev, Anatoly Tarkovsky
Spilletid: 90 min
Land: Germany
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Denne dokumentar udforsker livet langs floden Yenisei i Rusland, hvor de flittige indbyggere i en landsby virkelig lever af jorden.


Se Happy People: A Year in the Taiga på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHappy People: A Year in the Taiga havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy People: A Year in the Taiga ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happy People: A Year in the Taiga herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy People: A Year in the Taiga er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy People: A Year in the Taiga stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar