Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Valley

Happy Valley

01/12/2016 | Flixfilm

Se Happy Valley på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sarah Lancashire, Siobhan Finneran, Shane Zaza, Charlie Murphy
Spilletid: 58 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Cathrine Cawood, en politiassistent i Yorkshire, jagter manden, som overfaldt hendes afdøde datter, uvidende om, at han nu deltager i en hemmelig kidnapningsplan.


Se Happy Valley på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHappy Valley havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy Valley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happy Valley herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy Valley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Valley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar