Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Valley

Happy Valley

01/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Happy Valley på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sarah Lancashire, Siobhan Finneran, Shane Zaza, Charlie Murphy
Spilletid: 58 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: Cathrine Cawood, en politiassistent i Yorkshire, jagter manden, som overfaldt hendes afdøde datter, uvidende om, at han nu deltager i en hemmelig kidnapningsplan.


Se Happy Valley på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Happy Valley havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy Valley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happy Valley herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy Valley er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Valley stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar