Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happy Valley

Happy Valley

01/12/2016 | Flixfilm

Happy Valley på Netflix

Produktionsår: 2014–2023
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sarah Lancashire, Siobhan Finneran, James Norton
Spilletid: 58 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Cathrine Cawood, en politiassistent i Yorkshire, jagter manden, som overfaldt hendes afdøde datter, uvidende om, at han nu deltager i en hemmelig kidnapningsplan.Se Happy Valley på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Happy Valley havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happy Valley på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Happy Valley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy Valley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy Valley, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy Valley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar