Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Happy!

05/06/2019 | Flixfilm

Se Happy! på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Fantasy
Instruktør: Alice Rohrwacher
Skuespillere: Adriano Tardiolo, Agnese Graziani, Alba Rohrwacher, Luca Chikovani
Spilletid: 128 min
Land: Italy, Switzerland, France, Germany
Sprog: Italian, English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En afdanket, tidligere betjent tror, han er ved at blive skør, da en animeret enhjørning beder ham om at redde en pige, som er blevet bortført af julemanden.

Happy! (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Happy! på NetflixAnmeldelse: Happy!

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happy! (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy! (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar