Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Happy!

05/06/2019 | Flixfilm

Se Happy! på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Drama, Thriller
Instruktør: Ben Kerr
Skuespillere: Adonis Johnston
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En afdanket, tidligere betjent tror, han er ved at blive skør, da en animeret enhjørning beder ham om at redde en pige, som er blevet bortført af julemanden.Se Happy! på NetflixAnmeldelse: Happy!

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Happy! (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happy! (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Happy!:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happy! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy! (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar