Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Happy!

05/06/2019 | Flixfilm

Happy! på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Fantasy, Mystery
Instruktion: Alice Rohrwacher
Skuespillere: Adriano Tardiolo, Agnese Graziani, Alba Rohrwacher
Spilletid: 128 min
Land: Italy, Switzerland, France, Germany
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En afdanket, tidligere betjent tror, han er ved at blive skør, da en animeret enhjørning beder ham om at redde en pige, som er blevet bortført af julemanden.

Happy! (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happy! på YouTube.Se Happy! på NetflixAnmeldelse: Happy!

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happy! (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happy! (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happy!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happy! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar