Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Har Netflix annulleret Marco Polo?

Har Netflix annulleret Marco Polo?

28/11/2016 | Flixfilm

marco-polo-saeson-3-hvornar-netflixDen 1. juli 2016 havde Netflix premiere på sæson 2 af den historiske dramaserie; Marco Polo, men siden har der været mærkeværdigt stille omkring serien og Netflix har endnu ikke givet en officiel meldingen om serien vender tilbage for en tredje sæson.

Stilheden har naturligvis sat gang i rygter om at Netflix har aflivet Marco Polo sæson 3.

Marco Polo har haft en lidt omtumlet tilværelse, da den inden premieren på første sæson var udset til at tage kampen op med HBO’s Game of Thrones, og derfor havde serien også et astronomisk budget og var på daværende tidspunkt en af verdens dyreste tv-serier.

Efter premiere blev Marco Polo dog modtaget med lunkne anmeldelser og serien fik aldrig rigtig fat i Netflix-medlemmerne til trods for at det tunge skyts var kørt frem med bl.a Dan Minahan, som også har medvirket i produktionen af Game of Thrones og de Oscar-nominerede nordmænd Joachim Rønning og Espen Sandberg (Kon-Tiki, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), i instruktørstolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Amerikanske medier spekulerer om det er grundet Benedict Wong, som i serien spiller Kublai Khan, at serien endnu ikke er blevet fornyet, da han øjensynligt ikke har tid til at optage nye afsnit og Netflix derfor overvejer deres muligheder.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 29 – 2021)

Andre mener, at seriens høje budget og manglende popularitet har gjort at Netflix har set sig nødsaget til at droppe serien.

Det ville i så fald ikke være første gang, at Netflix tager livet af en af deres serier. Det er tidligere sket med Hemlock Grove, Lilyhammer og Bloodline.

Når en Netflix-serie tidligere er blevet fornyet med nye sæsoner, kommer streamingtjenesten oftest med en officiel udmelding temmelig hurtigt og derfor er det naturligt at tavsheden vækker undren.

Markedsføringen af Marco Polo fortsætter dog på Facebook og Twitter, og det lader derfor ikke til at Marco Polo er død og begravet endnu, men vi må vente og se om Netflix snart kommer med en officiel udmelding.

Find Marco Polo sæson 1 & 2, samt specialafsnittet om One Hundred Eyes på Netflix Danmark.2 kommentarer til Har Netflix annulleret Marco Polo?

  1. Morten - kl. 13:00, 29-11-2016:

    Super ærgerligt med alle disse nedlagte serier… det gør desværre nok at man er lidt forbeholdende over for at investere tid i at se Netflixs serier.

    De gør det generelt ikke så godt, i hvert fald i den danske netflix, på serie området og har flere serier med manglende sæsoner. Jeg hælder i hvert fald personligt mere til at se serier på HBO, som til gengæld har en forfærdelig brugergrænseflade hvor man ikke let kan overskue hvor man er nået til i en serie.

  2. Brian - kl. 11:16, 30-11-2016:

    Morton – jeg giver dig 100% ret med HBO Nordic’s brugergrænseflade. Eck.

    Skriv kommentar