Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hard Breakers

Hard Breakers

08/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Hard Breakers på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktør: Leah Sturgis
Skuespillere: Cameron Richardson, Sophie Monk, Chris Kattan, Tom Arnold
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.7

Resumé: Strandsildene Alexis og Lindsay er trætte af at vente på, at mændene tager teten (og typisk skuffer), og beslutter sig for selv at finde det, de vil have.


Se Hard Breakers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hard Breakers havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hard Breakers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hard Breakers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hard Breakers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hard Breakers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar