Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hard Breakers

Hard Breakers

08/11/2013 | Flixfilm

Se Hard Breakers på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktør: Leah Sturgis
Skuespillere: Cameron Richardson, Sophie Monk, Chris Kattan, Tom Arnold
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.7

Beskrivelse: Strandsildene Alexis og Lindsay er trætte af at vente på, at mændene tager teten (og typisk skuffer), og beslutter sig for selv at finde det, de vil have.


Se Hard Breakers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHard Breakers havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hard Breakers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hard Breakers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hard Breakers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hard Breakers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar