Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hard Cell

Hard Cell

12/04/2022 | Flixfilm

Hard Cell på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Catherine Tate, Christian Brassington, Donna Preston
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Fængselsdirektør og tidligere eventarrangør Laura Willis udstiller det sure og det søde ved livet bag tremmer i denne herlige, tørre komedieserie.

Hard Cell (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hard Cell på YouTube.Se Hard Cell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hard Cell (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hard Cell (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hard Cell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hard Cell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar