Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hard Feelings

Hard Feelings

25/05/2023 | Flixfilm

Hard Feelings på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy
Instruktion: Granz Henman
Skuespillere: Tobias Schäfer, Cosima Henman, Monika Oschek
Spilletid: 102 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Handling: To bedste venner forsøger at klare sig gennem gymnasietiden, mens de håndterer pinlige nye lyster – og deres ret ubelejlige følelser for hinanden.Se Hard Feelings på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hard Feelings havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hard Feelings på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hard Feelings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hard Feelings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hard Feelings, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hard Feelings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar