Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hard Target

Hard Target

04/09/2020 | Flixfilm

Se Hard Target på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: John Woo
Skuespillere: Chuck Pfarrer, Robert Apisa, Arnold Vosloo, Lance Henriksen
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En bande ondskabsfulde kriminelle jager mennesker i New Orleans for sjov. Da en kvindes far forsvinder, hyrer hun "den vrede cajun" Chance Boudreaux til at finde ham.

Hard Target havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hard Target på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hard Target ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hard Target stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hard Target, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hard Target er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar