Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hardball

07/02/2014 | Flixfilm

Se Hardball på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Brian Robbins
Skuespillere: Keanu Reeves, Diane Lane, John Hawkes, Bryan Hearne
Spilletid: 106 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En gambler går med til at træne et børnehold i baseball fra et socialt boligbyggeri i Chicago, hvis han kan låne penge, så han kan slippe af med sin gæld.


Se Hardball på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHardball havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hardball ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hardball herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hardball er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hardball stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar