Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hardcore

01/05/2019 | Flixfilm

Hardcore på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Ilya Naishuller
Skuespillere: Sharlto Copley, Tim Roth, Haley Bennett
Spilletid: 96 min
Land: Russia, United States, China
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Denne film, som er filmet i første person, følger Henry – en cyborg, som kæmper for at redde sin kone fra en skurk med paranormale kræfter.

Hardcore havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hardcore på YouTube.Se Hardcore på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hardcore ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hardcore stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hardcore, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hardcore er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar