Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hari Kondabolu: Warn Your Relatives

Hari Kondabolu: Warn Your Relatives

08/05/2018 | Flixfilm

Se Hari Kondabolu: Warn Your Relatives på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Bobcat Goldthwait
Skuespillere: Hari Kondabolu
Spilletid: 67 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Hari Kondabolu underholder med identitetspolitik, møder med kendte, hans besættelse af mango og meget mere i dette uforudsigelige standupshow.


Se Hari Kondabolu: Warn Your Relatives på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHari Kondabolu: Warn Your Relatives havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hari Kondabolu: Warn Your Relatives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hari Kondabolu: Warn Your Relatives herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hari Kondabolu: Warn Your Relatives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hari Kondabolu: Warn Your Relatives stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar