Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harith Iskander: I Told You So

Harith Iskander: I Told You So

19/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Harith Iskander: I Told You So på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Michael McKay
Skuespillere: Harith Iskander
Spilletid: 61 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Resumé: Det malaysiske ikon, standup-komikeren Harith Iskander, går på scenen i Kuala Lumpur og fortæller om Singapore, en tidligere kæreste, Rick Astley og meget mere.


Se Harith Iskander: I Told You So på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Harith Iskander: I Told You So havde premiere på Netflix Danmark den 19. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harith Iskander: I Told You So ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harith Iskander: I Told You So herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harith Iskander: I Told You So er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harith Iskander: I Told You So stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar