Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harith Iskander: I Told You So

Harith Iskander: I Told You So

19/01/2018 | Flixfilm

Se Harith Iskander: I Told You So på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Michael McKay
Skuespillere: Harith Iskander
Spilletid: 61 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Det malaysiske ikon, standup-komikeren Harith Iskander, går på scenen i Kuala Lumpur og fortæller om Singapore, en tidligere kæreste, Rick Astley og meget mere.


Se Harith Iskander: I Told You So på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHarith Iskander: I Told You So havde premiere på Netflix Danmark den 19. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harith Iskander: I Told You So ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harith Iskander: I Told You So herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harith Iskander: I Told You So er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harith Iskander: I Told You So stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar