Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harlock: Space Pirate

Harlock: Space Pirate

01/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Harlock: Space Pirate på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Shinji Aramaki
Skuespillere: Yû Aoi, Jessica Boone, Ayano Fukuda, Arata Furuta
Spilletid: 115 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Fast besluttet på at forhindre den ondsindede Gaia Coalition i at beherske universet krydser en mystisk enspænder himlen og angriber frygtløst fjendtlige rumskibe.


Se Harlock: Space Pirate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Harlock: Space Pirate havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harlock: Space Pirate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harlock: Space Pirate herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harlock: Space Pirate er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harlock: Space Pirate stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar