Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harlock: Space Pirate

Harlock: Space Pirate

01/08/2014 | Flixfilm

Se Harlock: Space Pirate på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Shinji Aramaki
Skuespillere: Yû Aoi, Jessica Boone, Ayano Fukuda, Arata Furuta
Spilletid: 115 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Fast besluttet på at forhindre den ondsindede Gaia Coalition i at beherske universet krydser en mystisk enspænder himlen og angriber frygtløst fjendtlige rumskibe.


Se Harlock: Space Pirate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHarlock: Space Pirate havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harlock: Space Pirate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harlock: Space Pirate herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harlock: Space Pirate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harlock: Space Pirate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar