Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay

10/08/2016 | Flixfilm

Se Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktør: T. Sean Shannon
Skuespillere: Cuba Gooding Jr., Spencer Breslin, Nikki Blonsky, Ally Sheedy
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Harold og Kumar hopper ombord på et fly for at mødes med én, Harold er forelsket i, men de må ændre planer, da Kumar bliver anklaget for at være terrorist.


Se Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar