Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay

10/08/2016 | Flixfilm

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktion: T. Sean Shannon
Skuespillere: Spencer Breslin, Cuba Gooding Jr., Nikki Blonsky
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Harold og Kumar hopper ombord på et fly for at mødes med én, Harold er forelsket i, men de må ændre planer, da Kumar bliver anklaget for at være terrorist.

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay på YouTube.Se Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar