Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay

10/08/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktør: T. Sean Shannon
Skuespillere: Cuba Gooding Jr., Spencer Breslin, Nikki Blonsky, Ally Sheedy
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.5

Resumé: Harold og Kumar hopper ombord på et fly for at mødes med én, Harold er forelsket i, men de må ændre planer, da Kumar bliver anklaget for at være terrorist.


Se Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay herunder:Fra premieredatoen (10. august, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar