Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Haroun

27/10/2021 | Flixfilm

Se Haroun på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Eric Beauducel
Skuespillere: Patrick Allard, René-Xavier Faivre-Pierret, Frédéric Lavachery, Jean-Christophe Sabroux
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne legende, provokerende performance ser den franske komiker Haroun nærmere på det moderne samfund og spekulerer over, om menneskets udvikling er gået i stå.

Haroun havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Haroun på YouTube.Se Haroun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Haroun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Haroun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Haroun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Haroun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar