Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harriet the Spy: Blog Wars

Harriet the Spy: Blog Wars

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Se Harriet the Spy: Blog Wars på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Ron Oliver
Skuespillere: Jennifer Stone, Kristin Booth, Wesley Morgan, Doug Murray
Spilletid: 87 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Den frygtløse forfatter Harriet Welsch er fast besluttet på at blive klassens blogger på trods af hård konkurrence fra en storsnudet ærkerival.


Se Harriet the Spy: Blog Wars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Harriet the Spy: Blog Wars havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harriet the Spy: Blog Wars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harriet the Spy: Blog Wars herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harriet the Spy: Blog Wars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harriet the Spy: Blog Wars stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar