Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Harriet

06/07/2021 | Flixfilm

Harriet på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Kasi Lemmons
Skuespillere: Cynthia Erivo, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr.
Spilletid: 125 min
Land: China, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne biografiske film flygter Harriet Tubman på dramatisk vis fra et liv som slave og sætter livet på spil for at hjælpe andre i frihed via den underjordiske jernbane.

Harriet havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Harriet på YouTube.Se Harriet på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Harriet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harriet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Harriet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Harriet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar