Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harry Benson: Shoot First

Harry Benson: Shoot First

02/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Harry Benson: Shoot First på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Justin Bare(co-director), Matthew Miele(co-director)
Skuespillere: Carl Bernstein, Bryant Gumbel, Ralph Lauren, Joe Namath
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Denne film fortæller historien om fotografen Harry Benson, som opnåede verdensberømmelse for sine ærlige og intime billeder af Beatles og andre berømtheder.


Se Harry Benson: Shoot First på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Harry Benson: Shoot First havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harry Benson: Shoot First ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harry Benson: Shoot First herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harry Benson: Shoot First er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harry Benson: Shoot First stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar