Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harry Benson: Shoot First

Harry Benson: Shoot First

02/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Harry Benson: Shoot First på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Justin Bare(co-director), Matthew Miele(co-director)
Skuespillere: Carl Bernstein, Bryant Gumbel, Ralph Lauren, Joe Namath
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Denne film fortæller historien om fotografen Harry Benson, som opnåede verdensberømmelse for sine ærlige og intime billeder af Beatles og andre berømtheder.


Se Harry Benson: Shoot First på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Harry Benson: Shoot First havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harry Benson: Shoot First ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harry Benson: Shoot First herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harry Benson: Shoot First er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harry Benson: Shoot First stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar