Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harry Benson: Shoot First

Harry Benson: Shoot First

02/05/2017 | Flixfilm

Se Harry Benson: Shoot First på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Justin Bare(co-director), Matthew Miele(co-director)
Skuespillere: Carl Bernstein, Bryant Gumbel, Ralph Lauren, Joe Namath
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne film fortæller historien om fotografen Harry Benson, som opnåede verdensberømmelse for sine ærlige og intime billeder af Beatles og andre berømtheder.


Se Harry Benson: Shoot First på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHarry Benson: Shoot First havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harry Benson: Shoot First ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harry Benson: Shoot First herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harry Benson: Shoot First er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harry Benson: Shoot First stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar