Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harry Brown

Harry Brown

20/12/2013 | Flixfilm

Se Harry Brown på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Daniel Barber
Skuespillere: Michael Caine, Emily Mortimer, Charlie Creed-Miles, David Bradley
Spilletid: 103 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da nogle narkohandlere slår hans eneste ven ihjel, tager denne tidligere marinesoldat og enkemand loven i egne hænder.


Se Harry Brown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHarry Brown havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harry Brown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harry Brown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harry Brown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harry Brown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar