Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harry & Bunnie

Harry & Bunnie

15/10/2017 | Flixfilm

Se Harry & Bunnie på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Comedy, Mystery
Instruktør: Edwin Mcgill
Skuespillere: N/A
Spilletid: 7 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En vordende ung tryllekunstner og hans frække kaninhjælper slås og saboterer hinandens arbejde, mens de optræder.


Se Harry & Bunnie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHarry & Bunnie (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harry & Bunnie (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harry & Bunnie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harry & Bunnie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harry & Bunnie (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar