Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Harud

19/10/2016 | Flixfilm

Se Harud på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung mand fra Kashmir forsøger at flygte til Pakistan for at klarlægge sin brors død, men han driver formålsløst rundt, indtil han finder sin brors kamera.


Se Harud på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Harud havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harud ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Harud:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harud er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harud stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar