Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harvest Moon

Harvest Moon

01/11/2016 | Flixfilm

Se Harvest Moon på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Peter DeLuise
Skuespillere: Jessy Schram, Jesse Hutch, Rowen Kahn, Barbara Pollard
Spilletid: 84 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En forkælet, shoppegal teenager ender på en græskarfarm, da hendes far går fallit. Her finder hun en hemmelig opskrift på succes og romantik i en lille by.


Se Harvest Moon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHarvest Moon havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harvest Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harvest Moon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harvest Moon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harvest Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar