Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harvey Girls Forever!

Harvey Girls Forever!

10/01/2020 | Flixfilm

Se Harvey Girls Forever! på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lauren Lapkus, Stephanie Lemelin, Kelly McCreary, Grey Griffin
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Ungerne styrer i Harvey Street, der er et sted, hvor tre piger retter op på tingene, hvor man altid må få is, og hvor hver dag opleves, som om den var en lørdag.


Se Harvey Girls Forever! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHarvey Girls Forever! (Harvey-piger for evigt!) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harvey Girls Forever! (Harvey-piger for evigt!) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harvey Girls Forever! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harvey Girls Forever! (Harvey-piger for evigt!) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harvey Girls Forever! (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar