Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Harvey Street Kids

Harvey Street Kids

29/06/2018 | Flixfilm

Se Harvey Street Kids på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Ungerne styrer i Harvey Street, der er et sted, hvor tre piger retter op på tingene, hvor man altid må få is, og hvor hver dag opleves, som om den var en lørdag.


Se Harvey Street Kids på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Harvey Street Kids (Børnene fra Harvey Street) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harvey Street Kids (Børnene fra Harvey Street) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Harvey Street Kids:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Harvey Street Kids (Børnene fra Harvey Street) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Harvey Street Kids (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar