Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Harvey Street Kids

29/06/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Ungerne styrer i Harvey Street, der er et sted, hvor tre piger retter op på tingene, hvor man altid må få is, og hvor hver dag opleves, som om den var en lørdag.


Se Harvey Street Kids på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Harvey Street Kids (Børnene fra Harvey Street) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Harvey Street Kids (Børnene fra Harvey Street) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Harvey Street Kids herunder:Fra premieredatoen (29. juni, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Harvey Street Kids (Børnene fra Harvey Street) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Harvey Street Kids (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar