Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hasan Minhaj: Homecoming King

Hasan Minhaj: Homecoming King

23/05/2017 | Flixfilm

Hasan Minhaj: Homecoming King på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Christopher Storer
Skuespillere: Hasan Minhaj
Spilletid: 73 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Komikeren Hasan Minhaj fra "The Daily Show" deler sine personlige erfaringer med racisme, immigrantforældre, skolefestkatastrofer og meget andet i dette standupshow.

Hasan Minhaj: Homecoming King havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hasan Minhaj: Homecoming King på YouTube.Se Hasan Minhaj: Homecoming King på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hasan Minhaj: Homecoming King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hasan Minhaj: Homecoming King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hasan Minhaj: Homecoming King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hasan Minhaj: Homecoming King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar