Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hasan Minhaj: Homecoming King

Hasan Minhaj: Homecoming King

23/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Hasan Minhaj: Homecoming King på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Christopher Storer
Skuespillere: Hasan Minhaj
Spilletid: 73 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Komikeren Hasan Minhaj fra "The Daily Show" deler sine personlige erfaringer med racisme, immigrantforældre, skolefestkatastrofer og meget andet i dette standupshow.


Se Hasan Minhaj: Homecoming King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hasan Minhaj: Homecoming King havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hasan Minhaj: Homecoming King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hasan Minhaj: Homecoming King herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hasan Minhaj: Homecoming King er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hasan Minhaj: Homecoming King stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore