Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hasan Minhaj: Homecoming King

Hasan Minhaj: Homecoming King

23/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Hasan Minhaj: Homecoming King på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Christopher Storer
Skuespillere: Hasan Minhaj
Spilletid: 73 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Komikeren Hasan Minhaj fra "The Daily Show" deler sine personlige erfaringer med racisme, immigrantforældre, skolefestkatastrofer og meget andet i dette standupshow.


Se Hasan Minhaj: Homecoming King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hasan Minhaj: Homecoming King havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hasan Minhaj: Homecoming King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hasan Minhaj: Homecoming King herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hasan Minhaj: Homecoming King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hasan Minhaj: Homecoming King stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar