Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hasan Minhaj: The King’s Jester

Hasan Minhaj: The King’s Jester

05/10/2022 | Flixfilm

Hasan Minhaj: The King’s Jester på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hasan Minhaj fortæller om sine holdninger til fertilitet, faderskab og ytringsfrihed i efterfølgeren til sin prisbelønnede standup-special Homecoming King.

Hasan Minhaj: The King’s Jester havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hasan Minhaj: The King’s Jester på YouTube.Se Hasan Minhaj: The King’s Jester på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hasan Minhaj: The King’s Jester ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hasan Minhaj: The King’s Jester stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hasan Minhaj: The King’s Jester, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hasan Minhaj: The King’s Jester er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar