Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hasee Toh Phasee

Hasee Toh Phasee

09/04/2020 | Flixfilm

Se Hasee Toh Phasee på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Vinil Mathew
Skuespillere: Sidharth Malhotra, Parineeti Chopra, Adah Sharma, Manoj Joshi
Spilletid: 141 min
Land: India
Sprog: Hindi, English, Chinese, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Nikhil får til opgave at forhindre sin forlovedes søster i at ødelægge hans bryllup, men i løbet af processen bliver de uadskillelige.

Hasee Toh Phasee havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hasee Toh Phasee på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hasee Toh Phasee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hasee Toh Phasee stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hasee Toh Phasee, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hasee Toh Phasee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar