Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Haseen Dillruba

Haseen Dillruba

02/07/2021 | Flixfilm

Haseen Dillruba på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Vinil Mathew
Skuespillere: Taapsee Pannu, Vikrant Massey, Harshvardhan Rane
Spilletid: 135 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En kvinde, der er mistænkt for mordet på sin mand, afslører detaljer om deres problemfyldte ægteskab, der tilsyneladende kun tilslører sandheden yderligere.

Haseen Dillruba havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Haseen Dillruba på YouTube.Se Haseen Dillruba på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Haseen Dillruba ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Haseen Dillruba stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Haseen Dillruba, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Haseen Dillruba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar