Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hashoter Hatov

Hashoter Hatov

29/12/2018 | Flixfilm

Se Hashoter Hatov på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ærlig – men emsig – politimand forsøger at gøre et godt stykke arbejde, mens han må tackle både sine mundhuggende forældre og inkompetente kolleger.


Se Hashoter Hatov på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHashoter Hatov (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hashoter Hatov (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hashoter Hatov herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hashoter Hatov er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hashoter Hatov (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar