Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hashoter Hatov

Hashoter Hatov

29/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Hashoter Hatov på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En ærlig – men emsig – politimand forsøger at gøre et godt stykke arbejde, mens han må tackle både sine mundhuggende forældre og inkompetente kolleger.


Se Hashoter Hatov på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hashoter Hatov (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hashoter Hatov (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hashoter Hatov herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hashoter Hatov er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hashoter Hatov (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar