Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hasmukh

17/04/2020 | Flixfilm

Hasmukh på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Vir Das, Ranvir Shorey, Amrita Bagchi
Spilletid: 34 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En genert komikers længe ventede gennembrud tager en uhyggelig drejning, da han indser, at han er nødt til at begå mord for at bevare sin mojo på scenen.

Hasmukh (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hasmukh på YouTube.Se Hasmukh på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hasmukh (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hasmukh (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hasmukh, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hasmukh er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar