Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hasta los Dientes

Hasta los Dientes

04/01/2020 | Ingen kommentarer

Se Hasta los Dientes på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Crime, Thriller
Instruktør: Alberto Saúl Arnaut Estrada
Skuespillere: N/A
Spilletid: 105 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Denne dokumentar følger kontroversen omkring mordene i 2010 på to studerende, der var kommet under falske anklager og blev slået ihjel af det mexicanske militær.


Se Hasta los Dientes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hasta los Dientes havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hasta los Dientes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hasta los Dientes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hasta los Dientes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hasta los Dientes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar