Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hatchet II

Hatchet II

01/12/2014 | Flixfilm

Hatchet II på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Horror
Instruktion: Adam Green
Skuespillere: Danielle Harris, Kane Hodder, Tony Todd
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En kvinde slipper ud af kløerne på sin morderiske vogter, og vender tilbage til hans hjem med forstærkninger for at få hævn.

Hatchet II havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hatchet II på YouTube.Se Hatchet II på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hatchet II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hatchet II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hatchet II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hatchet II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar