Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hatchet III

Hatchet III

01/07/2014 | Flixfilm

Hatchet III på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Comedy, Horror
Instruktion: BJ McDonnell
Skuespillere: Danielle Harris, Kane Hodder, Zach Galligan
Spilletid: 51S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Marybeth fortsætter sin mission for at hævne sin families død i denne fortsættelse, der starter hvor Hatchet II sluttede.

Hatchet III havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hatchet III på YouTube.Se Hatchet III på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hatchet III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hatchet III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hatchet III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hatchet III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar