Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hatchet III

Hatchet III

01/07/2014 | Flixfilm

Se Hatchet III på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Comedy, Horror, Thriller
Instruktør: BJ McDonnell
Skuespillere: Danielle Harris, Kane Hodder, Zach Galligan, Caroline Williams
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Marybeth fortsætter sin mission for at hævne sin families død i denne fortsættelse, der starter hvor Hatchet II sluttede.


Se Hatchet III på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHatchet III havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hatchet III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hatchet III herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hatchet III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hatchet III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar