Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hate by Dani Rovira

Hate by Dani Rovira

12/02/2021 | Flixfilm

Hate by Dani Rovira på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Mario Briongos
Skuespillere: Dani Rovira
Spilletid: 82 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Fra sin hjemby Málaga reflekterer Dani Rovira over menneskets meningsløse had i denne morsomme og ufiltrerede comedy-special.Se Hate by Dani Rovira på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hate by Dani Rovira havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hate by Dani Rovira på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hate by Dani Rovira ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hate by Dani Rovira stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hate by Dani Rovira, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hate by Dani Rovira er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar