Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hate Story

Hate Story

25/08/2017 | Flixfilm

Se Hate Story på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Vivek Agnihotri
Skuespillere: Nikhil Dwivedi, Gulshan Devaiah, Paoli Dam, Mohan Kapoor
Spilletid: 140 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Efter at være tvunget til at få en abort vælger en journalist at blive prostitueret som led i en plan om at få hævn over den mand, der har ødelagt hende.


Se Hate Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHate Story havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hate Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hate Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hate Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hate Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar