Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Haters Back Off

Haters Back Off

20/10/2017 | Flixfilm

Se Haters Back Off på Netflix

Indspilningsår: 2016–2017
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Colleen Ballinger, Angela Kinsey, Francesca Reale, Erik Stocklin
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Dyk ned i den selvsikre, men talentløse Miranda Sings' særlige familieliv, når hun sætter sig for at erobre verden – én viral video ad gangen.

Haters Back Off (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Haters Back Off på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Haters Back Off (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Haters Back Off (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Haters Back Off, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Haters Back Off er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar