Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Haters Back Off

Haters Back Off

20/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Haters Back Off på Netflix

Indspilningsår: 2016–2017
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Colleen Ballinger, Angela Kinsey, Francesca Reale, Erik Stocklin
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Dyk ned i den selvsikre, men talentløse Miranda Sings' særlige familieliv, når hun sætter sig for at erobre verden – én viral video ad gangen.


Se Haters Back Off på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Haters Back Off (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Haters Back Off (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Haters Back Off herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Haters Back Off er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Haters Back Off (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar